Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорний чай Чумацький Шлях, Діамантовий Дракон 200 г, жерстяна банка
Торгова марка Діамантовий Дракон багато років радує любителів чаю багатим.смаком своєї продукції, різноманітністю чайної картки, постійною якістю та вірністю чайним традиціям. Все виробництво чаю Діамантовий Дракон йде на державній фабриці у провінції Хунань. Це справжній традиційний китайський чай, такий, яким він має бути.
Чорний чай - це чай, який пройшов максимально довгий технологічний ланцюжок виготовлення. У Китаї його називають червоним, що створює неабияку плутанину, тому що в Європі червоний чай називають улун. На відміну від зеленого чаю або улуну чорний чай у процесі виробництва піддається 100% ферментації.
Зав'ялення – Скручування – Повна ферментація – Сушіння
Хімічний склад чаю дуже складний. З основних біологічно активних речовин перш за все потрібно відзначити кофеїн і дубильні речовини, крім того, у чаї містяться вітаміни В1, В2, РР, К, Р і С, пантотенова кислота (В3). Вітаміни В1, Р і С у великій кількості містяться у зеленому чаї.
Заварювання чорного чаю Діамантовий дракон виробляється гарячою водою (90-100%), чай настоюється від 2 до 5-7 хвилин. Готовий чай має широку різноманітність кольору настою: від світлого золотистого до яскравого червоно-коричневого. Фахівці відзначають, що якщо у зеленого чаю аромат більш «трав'яний», то у чорного — «смолястіший» з характерною терпкістю; зелений чай має «освіжаючу» гіркуватість, а гіркота чорного чаю — «важча». «Квітковий» аромат чорного чаю сильніший, але в зеленого він багатший, відтінковий.