Brayval-coffe працює для Вас і доставляє замовлення в штатному режимі!
0Порівняння товарів
Графік роботи:

Будні: 9:00-19:00 | Субота: 11:00-16:00

 

0
Мій кошик

БВ Кавомашини з гарантією

Де і яку кавоварку БО можна брати в інтернеті?


Відповідь проста! Потрібно брати відновлену кавоварку у фахівців своєї справи. Таким фахівцем є наша компанія. Brayval-coffee спеціалізується на відновленні БО кавового обладнання більше шести років.

Кожна кавоварка перебирається майстром вручну і проходить повне технічне обслуговування. Основні вузли кавомашини, які проходять детальну перевірку:

1. Гідросистема кавомашини це основна її робоча складова. Тому їй приділяється велика увага. Всі елементи очищаються, забирається кавовий наліт і накип. Всі ущільнювачі змінюються на нові, без винятків. Помпа (насос) перевіряється на спеціальному стенді. Мінімально допустимий тиск 14 бар. Так само під високим тиском перевіряється герметичність всієї системи.

Нагрівальний, проточний бойлер до і після нашої роботи:

 

2. Другий важливий етап це перевірка кавомолки та дозатора кави. Кавомолка розбирається до редуктора, в обов'язковому порядку змінюється фторопластова пластина, змінюються щітки ротора і змащуються всі елементи редуктора. Дозатор механічно очищається від кавового нальоту і жиру.

Так виглядає кавомолка до і після чистки:

   

3. Робочий блок це механізм, в якому відбувається вся магія приготування кавового напою.
Його називають по-різному: Брівер, робоча група, заварник. Наші фахівці повністю розбирають, його до найдрібніших деталей. Після перевірки, чищення або заміни його частин, робочий блок збирається і змащується.
В обов'язковому порядку змінюються всі ущільнювачі робочої групи.

4. Щоб кава виварювалась так як треба, робоча група повинна обертатися по чітко заданим циклам і тому неприпустимі
найменші дефекти в редукторі або шестернях, які обертають Брівер. Нижче схематична картинка системи

 

5. Етап попереднього налаштування і перевірки кавомашини в цілому. Під час цього етапу майстри налаштовують, регулюють важелі помолу і дози кави на середні показники. Пізніше, проводиться остаточне налаштування дози і помолу для конкретного виду кави.

Закладка кави в дозаторі:             середній помол, з "запасом ходу":

   

6. Останній етап це повне складання та зовнішня чистка всіх вузлів і механізмів. Підготовка зовнішнього вигляду кавового апарата.

Зовнішній вигляд кавомашини на прикладі Saeco Royal Digital

Основні правила вибору кавоварки бу в інтернеті:

- ви повинні розуміти, що найнижча ціна це не завжди найкращий вибір.

- продавець, до якого ви звернулися, не повинен бути зайвою сполучною ланкою між вами і компанією, яка проводить підготовку обладнання.
Звертайтеся безпосередньо до компаній, які мають власну майстерню і штат фахівців. Завдяки цьому ви завжди зможете вирішити складну або спірну ситуацію, якщо вона виникне.

- звертайте увагу на асортимент пропонованого бу кавового обладнання. Зазвичай великий асортимент вказує на великий досвід в підготовці кавоварок. Бажано, щоб різноманітність всіх кавоварок, вкладалося в кілька брендів. Тоді компанія чітко розуміє і орієнтується в усіх нюансах цього бренду.

Звертайтеся до фахівців Brayval-coffee і ми підкажемо Вам:

- як підібрати кавоварку Delonghi для дому або офісу

- як підібрати кавоварку Saeco для домуу або офісу

- як підібрати кавовий атвтомат (суперавтомат) Franke для бару, ресторану, або кафе.


Сподіваємося, що ми допомогли вам визначитися і тепер Ви знаєте, як вибрати кавоварку БВ в інтернеті.

 

Сортування:
Вгору