Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай Молочний Діамантовий зелений Дракон ж/б 100 г
Торгова марка Діамантовий Дракон багато років радує любителів чаю багатим.смаком своєї продукції, різноманітністю чайної картки, постійною якістю та вірністю чайним традиціям. Все виробництво чаю Діамантовий Дракон йде на державній фабриці у провінції Хунань. Це справжній традиційний китайський чай, такий, яким він має бути.
Основне завдання при виробництві зеленого чаю - зберегти природні біологічно активні речовини свіжого листя таким чином, щоб вони змогли вивільнитись у чашку з чаєм під час заварювання. Саме цій меті служить весь технологічний ланцюжок виготовлення зеленого чаю Діамантовий Дракон.
Зав'ялення – Сушка – Скручування – Просушування (Прожарювання)
Внаслідок різних способів обробки, різниці в місцях зростання та сезонах збору, сорти зеленого чаю Діамантовий Дракон досить сильно відрізняються один від одного. Наприклад, просмажений зелений чай відрізняється яскраво-зеленим кольором, лист сильно скручений і нерідко два листи скріплені один з одним. Просушений зелений чай не відрізняється вишуканістю зовнішнього вигляду і, на відміну від прожареного чаю, він темно-зеленого кольору.
Заварювати зелений чай рекомендується гарячою водою (60-90 С) і протягом 1-3 хвилин (деякі сорти як виняток заварюються довше). Після заварювання чайний настій може мати колір від світло-зеленого або золотистого до темного і насиченого зеленого або жовто-зеленого. Хороший зелений чай обов'язково має яскравий ароматичний букет, в якому переважають квіткові, цитрусові та «трав'янисті» ароматичні відтінки.