Кількість
|
Вартість
|
||
|
Таблетки для видалення накипу Jura 36шт
Вапняні відкладення солей - головні вороги всіх автоматичних кавових машин.
Для продовження терміну служби своїх автоматичних кофемашин компанія JURA розробила спеціальну таблетку для 2-фазового видалення вапняних відкладень солей, яка видаляє відкладення солей і одночасно забезпечує дбайливий догляд за машиною.
2-ФАЗНЕ ВИДАЛЕННЯ вапняних відкладень солей.
Таблетки для видалення вапняних відкладень солей з оптимізованою швидкістю розчинення, створені спеціально для автоматичних кофемашин JURA, забезпечують ретельне та ефективне видалення вапняних відкладень солей із тривалою дією.
При цьому весь процес очищення тепер складається із двох фаз:
Перша фаза: Ретельне видалення повністю всіх залишкових відкладень у кавомашині.
Друга фаза: Покриття системи подачі рідини захисним шаром для тривалого захисту від корозії трубопроводів та термоблоків.
Тільки оригінальні пігулки для видалення вапняних відкладень солей компанії JURA гарантують повну гігієнічність та захист. Всі формули захисту та склади, розроблені нашою компанією, ідеально адаптовані до процесів та матеріалів автоматичних кофемашин JURA.
БЕЗ ФОСФАТІВ.
Чітко виражене усвідомлення відповідальності за довкілля грає таку ж важливу роль у компанії JURA, як і дбайливе ставлення до ресурсів та енергії. Тому JURA також при виробництві оригінальних пігулок для видалення вапняних відкладень солей використовує лише ті компоненти, які не містять фосфату. Оптимізована формула гарантує сертифіковану TÜV гігієнічність і одночасно піклується про довкілля та ідеальні результати у приготуванні кави.
ЗАВЖДИ ІДЕАЛЬНИЙ СМАК КАВИ ДЯКУЮ ГІГІЄНІЧНОСТІ, СЕРТИФІКОВАНОЇ TÜV.
Міжнародна незалежна інспекційна організація TÜV Rheinland видала компанії JURA сертифікат за мікробіологічну чистоту автоматичних кофемашин, що присуджується відповідно до жорстких критеріїв. Він підтверджує, що оригінальні засоби обслуговування від компанії JURA, ідеально адаптовані до програм з електронним управлінням, гарантують сертифіковану TÜV гігієнічність та чистоту всіх автоматичних кофемашин JURA.
Вапняні відкладення солей: причина зміни смаку і поломок
При нагріванні води утворюються вапняні відкладення. Звуження ліній в результаті утворення вапняних відкладень солей призводить не тільки до збільшення часу нагріву і, як наслідок, підвищення витрати електроенергії, а й ризику повного виходу з ладу кавоварки. Однак вапняні відкладення солей не тільки можуть пошкодити кавоварку, але й погіршити смак кави. Хоча в незначних кількостях вапно є важливою смаковою речовиною, надто високий вміст приводить до появи стороннього присмаку у води і перешкоджає оптимальному розкриттю аромату кави, у тому числі через перепади температури води.