Кількість
|
Вартість
|
||
|
Про товар
Сироп Monin Амаретто привнесе неперевершену м'якість мигдалю з ніжною фруктовою ноткою абрикоса у всі ваші напої - гарячі та холодні, алкогольні та безалкогольні.
Амаретто - це лікер родом з Італії, що випускається з 16 століття. Він готується шляхом настоювання мигдалю та алкоголю, що надає йому чудового бурштинового кольору та гіркуватого смаку, який можна використовувати як аперитив і дигестив. Амаретто також використовується в кулінарії та випічці, зокрема для приготування тірамісу.
Рекомендації виробника: Сироп чудово поєднується з фруктами та кавовими напоями на молочній основі. Якщо ви полюбляєте солодке, спробуйте додати сироп у капучино, фраппе або Афогато (порція еспресо та Амаретто з кулькою ванільного морозива).
Також його смак стане відмінним доповненням для коктейлів після вечері. Його можна додавати в м'ятні джулепи, лонг-дрінки, саури та Clover Club - класичний коктейль на малиновій основі, щоб зробити його смак солодшим.
Історія виробника: Виготовлення лікерів та сиропів Монін було засновано Джордем Моніном у 1912 році в історичному місті Бурж у Франції. Місце для виробництва було обрано невипадково. Місто Бурж знаходиться неподалік традиційних сільськогосподарських районів, де вирощуються чудові фрукти. З самого початку продукцію Monin відрізняло найвищу якість, тому слоган Джоржа "La Passion de la Qualite" ("Пристрасть до якості") став девізом компанії. У 1930 році компанія починає розширювати кордони, лікери та сиропи стали виготовлятися на основі тропічних фруктів із Марокко, Тунісу, Карибських островів, Західної Африки. Так Монін стає світовим лідером у виробництві та продажу сиропів, лікерів, аперитивів та безалкогольних коктейлів.
Переваги сиропів Monin:
виробляється на основі натуральних інгредієнтів - горіхи, спеції та натуральний цукор
широкий асортимент сиропів для коктейлів, кави, лимонадів, чаю, смузі, мілкшейків та випічки
виразність та стійкість смаку та аромату
відсутність жиру, консервантів, штучних барвників та ароматизаторів
стійкість до високих температур
тривалий період зберігання (до 3 років)