Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений чай Високогірний, Діамантовий дракон 100 г, у пакеті з фольги
Торгова марка Діамантовий Дракон багато років радує любителів чаю багатим.смаком своєї продукції, різноманітністю чайної картки, постійною якістю та вірністю чайним традиціям. Все виробництво чаю Діамантовий Дракон йде на державній фабриці у провінції Хунань. Це справжній традиційний китайський чай, такий, яким він має бути.
Основне завдання при виробництві зеленого чаю - зберегти природні біологічно активні речовини свіжого листя таким чином, щоб вони змогли вивільнитись у чашку з чаєм під час заварювання. Саме цій меті служить весь технологічний ланцюжок виготовлення зеленого чаю Діамантовий Дракон.
Зав'ялення – Сушка – Скручування – Просушування (Прожарювання)
Внаслідок різних способів обробки, різниці в місцях зростання та сезонах збору, сорти зеленого чаю Діамантовий Дракон досить сильно відрізняються один від одного. Наприклад, просмажений зелений чай відрізняється яскраво-зеленим кольором, лист сильно скручений і нерідко два листи скріплені один з одним. Просушений зелений чай не відрізняється вишуканістю зовнішнього вигляду і, на відміну від прожареного чаю, він темно-зеленого кольору.
Заварювати зелений чай рекомендується гарячою водою (60-90 С) і протягом 1-3 хвилин (деякі сорти як виняток заварюються довше). Після заварювання чайний настій може мати колір від світло-зеленого або золотистого до темного і насиченого зеленого або жовто-зеленого. Хороший зелений чай обов'язково має яскравий ароматичний букет, в якому переважають квіткові, цитрусові та «трав'янисті» ароматичні відтінки.