Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 50 г, ви можете зробити замовлення будь-якої ваги.
Анчан, також відомий як синій чай - це висушені бутони трав'янистої ліани Clitoria ternatea (назва Butterfly pea - метеликовий горошок). Надзвичайно популярний в Азії, дає настій яскраво-синього кольору із солодкуватим смаком.
Як готувати:
- Одна-дві чайні ложки на 250мл води 85-90С.
- Наполягайте 3-10 хв. залежно від бажаного ступеня насиченості настою. Анчан витримує 2-3 заварювання.
- У Таїланді його п'ють не лише гарячим, а й холодним, часто додають лайм (тоді колір зміниться з яскраво-синього на пурпуровий), імбир, м'яту, корицю, лемонграс. Експериментуйте!