Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в зернах Jura Malabar
Кавова суміш складається з високоякісних кавових зерен арабіка з Індії. Для Malabar використовуються зерна, що вирощуються в штаті Керала. Індійська кава відома насамперед завдяки особливому процесу приготування, так званому «монсунінгу». Після збирання кавові зерна спочатку виставляють під мусонні дощі на 5 днів для промивання, а потім залишають просушуватись на мусонних вітрах протягом 7 тижнів. Такий процес приготування надає індійській кавовій суміші Malabar Monsooned неповторного смаку. Ця суміш легко засвоюється організмом і відрізняється відсутністю кислинки та наявністю пряного, багатого та насиченого смаку. Ця кавова суміш із ледь помітною кислинкою ідеально підходить для приготування вечірнього еспресо або крем-кави.