Кількість
|
Вартість
|
||
|
Mocha Yemen«Мокка Йемен» - шоколадне задоволення для кавового гурмана. Цей сорт кави з високогір"я Бані Матар,де зимою дуже холодно і сухо, а влітку достатньо волого і жарко. Такі погодні умови сприяють загатовуванню кавих зерен.Таким чином кава Мокка Йемен формує свій особливий смак,за який її дуже високо цінять гурмани. Щоб відчути шоколадний присмак кави,її потрібно вживати в чистому вигляді, запиваючи водою.Несподівана кислинка солодкого помаранча може проявитися як в самому смаку кави,так і його довгом післясмаку.Мокка Йемен- чудово підійде для приготування кави на піску,тоді можно відчути всі тонкощі цього напою,подібного справжньому горячому шоколаду.Оптимальна пропорція для насиченоо смаку 5-7 г меленої кави на 50мл води(12г на 200мл).Як тільки підніметься пінка ,а в середені залишиться коло діаметром 1,5см - каву необхідно зняти з вогню і насолоджуватись смачним напоєм до останньої краплі. Якщо заварювати каву у френч-пресі,на перше місце вийде фруктова солодкість і ніжна обволікаюча терпкість.