Порівняння
Додайте товари для порівняння
Графік роботи:

Будні: 9:00-18:00 | Субота, Неділя - вихідні

 

0
Мій кошик

Кава La semeuse

Коли з'явилась кава La semeuse?

Кавовий бренд La semeuse з'являється на стику двох століть в 1900 році. Молодий підприємець з великої родини бізнесменів Ельзасу вирішив відкрити власну компанію і почав він з імпорту та збуту арахісового масла. За рахунок якісного обслуговування і дотримання всіх стандартів, підприємство швидко набирає обертів і заробляє перші очки в скарбничку репутації.

Протягом чотирнадцяти років бізнес розвивався і йшов в гору, все було добре. Але в 1915 році Марка Блока (засновника компанії) закликають в армію. На жаль через рік молода людина гине на фронті. Його молода дружина не знаходила собі місце від горя. Але життя триває і необхідно жити далі. Тому вона бере в свої руки управління бізнесом. У неї виходить не гірше ніж у покійного чоловіка, бренд далі розвивався і процвітав.

Сімейні традиції кава La semeuse

В1938 році в сімейний бізнес входять діти засновника - брати Жан Блок і Анрі Блок, але всього через рік починається Друга Світова Війна. Країна потребувала більше товарів для військових дій, імпорт масла знижувався і у компанії починаються фінансові проблеми. Майбутнє компанії стояло під питанням. На щастя компанія вистояла в цей важкий час і відновила свою роботу. Однак колишнього успіху вже не змогла домогтися через все більшого поширення нових методик і способів роботи конкурентів. Це призвело до поділу братів. На чолі компанії залишився Жан зі своєю коханою дружиною. Він повністю перепрофілював фірму і вирішив зробити правильну ставку - він поклав надії на імпорт і продаж кави.

Син Жана пройшов навчання в кращих школах, багато подорожував країнами, де вирощують кавові зерна. Він став фахівцем високого рівня перш ніж в 1976 році очолити бренд. Так три покоління синів керують однією з найвідоміших кавових компаній світу.

Наші дні La semeuse кава

У наш час кава LaSemeuse це лідируюча марка на ринку Швейцарії, вона займає преміум нішу найвищої якості. Три покоління знання і досвід передавалися від батька до сина. Шлях, яка пройшла організація дає можливість мати представників по всьому світу, підписувати договори з найкращими торговими будинками і завойовувати серця любителів кави. Сировину найвищої якості обсмажують на 2 нових фабриках, які знаходяться в Шо-де-фоні (індустріальна зона) і в промисловій зоні Chaux-de-Fonds
Хоч Ла семуез це компанія з великим стажем, до сих пір на ній весь ассортимент кави обсмажується практично вручну. На двох фабриках працює всього 30 чоловік. Обжарка йде тільки в маленьких порціях, щоб обсмажувачі могли контролювати процес.
Після того, як зерно прийняло необхідне обсмажування, його охолоджують на чистому відкритому повітрі в горах. Воду для охолодження не використовують, це надає блендам особливий аромат. Ще один секрет по збереженню аромату і смаку це обсмажування на великій висоті - 1000 метрів над рівнем моря. Завдяки низькому атмосферному тиску каву обсмажують при більш низькій температурі.
Після найважливішого етапу перевтілення зерен, їх дбайливо упаковують в пачки різного розміру або в порційні упаковки (чалди або капсули)
Негайна упаковка дозволяє зберегти каву в первозданному вигляді, щоб клієнт в будь-якій точці планети зміг насолодитися чудовим ароматом.
Бленди кави La Semeuse розроблені так, щоб вони могли задовольнити будь-якого прискіпливого кавомана.

Де купити каву La semeuse в Києві

У нашому магазині ви завжди можете купити каву La semeuse. Скоріш за все ціна La Semeuse вас здивує, але це плата за гарний продукт, який вас вразить. Найпопулярніші рецепти La Semeuse:
Mocca
Don Marco
Parisien
Versailles
Nocturne
Il Piacere
Soleil Levant

Бренд La semeuse існує понад сто років і весь цей час виробляє найсмачнішу каву в Європі. Його знамениті бленди розбурхують уми багатьох любителів кави.

Розгорнути

Немає товарів

Вгору