Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в зернах Blasercafe Java Katakan
Кава ідеально підходить для приготування ристретто, еспрессо. Кава Blaser Java Katakan - моносорт, промита робуста, яка оцінюється по самим суворим критеріям якості на держпідприємстві PTPN XII, на о. Ява. Завдяки вологому способу обробки цей сорт характеризується дуже насиченим, але м'яким смаком і багатою палітрою ароматів. Зерна відносяться до класу Speciality, це практично єдина робуста, яка відповідає цим стандартам якості.
Обжарка:
Французька (темна)
Смак:
Відмінний баланс солодощі і бархатистої гіркоти з ледь помітною огортаючою кислинкою.
Аромат:
Яскраво відчутний аромат горіха, кунжуту, солоду, лакриці. Менш помітний запах землі, а також ніжний аромат коньяку. У порівнянні з іншими сортами робусти, ця кава має насичений, міцний і сильний смак.
Обладнання:
Ідеально підходить для приготування на традиційних і автоматичних еспрессо-кавоварках. Температура заварювання не повинна перевищувати 91 ° С